Op bezoek bij de schooldokter!

Ik klopte op de grote donkerbruine deur van de praktijkruimte van de school dokter. Binnen hoorde ik achter de deur iemand. Langzaam opende ik de zware deur en zag de dokter zitten achter zijn ouderwetse eiken bureau. Het was een al wat oudere man, dat waren mannen snel voor mij, ik was immers nog maar 18. De dokter stond op uit zijn leren stoel en stak me zijn hand toe. Ik gaf hem een hand en zei dat ik Dorien was. Zozo Dorien dan zullen we is kijken of je nog helemaal in orde bent. Hij wees naar een ruimte naast de praktijk. Kleed je daar maar even uit meisje en je mag je broekje nog wel even aan houden hoor zei hij geruststellend. Ik liep naar de ruimte en begon me uit te kleden. Alles ging uit maar mijn broekje bleef aan. Ik liep weer de praktijk van de dokter in. De dokter deed een nieuw vel papier over onderzoektafel en verzocht me er op te gaan zitten. Hij pakte een lampje en scheen ermee in mijn oog. Later pakte hij nog iets wat ik niet kon zien en keek ermee in mijn oren. Ik moest mijn mond open doen en mijn tong uitsteken. Daarna pakte hij de stethoscoop en stopte de uiteindes in zijn oren. Ik voelde hoe het koude ijzer op mijn borst drukte en hij liet me lang in en uitademen.

Tot mijn ergernis waren mijn tepeltjes een beetje hard geworden door dat koude ding. Hij tikte met een hamertje op mijn knieen om mijn reflexen te testen. Volgens mij was alles goed met me maar de dokter vroeg me om op de behandeltafel te gaan liggen. Mag ik even in je broekje kijken vroeg hij me toen ik op de tafel lag. Ik knikte hij was immers de dokter.Ik wilde omhoog komen om deze uit te trekken maar de dokter gebaarde me te blijven liggen en trok nu zelf mijn slipje uit. Ik moest mijn benen optrekken en hij bekeek nauwkeurig wat ik tussen mijn benen had zitten. Zo zo zo zei hij gespannen dit verdiend een nader onderzoek. Kom maar van de tafel af en loop maar met me mee. Ik liep achter hem aan naar een kleinere ruimte, waar ook een onderzoekstafel stond maar nu 1 met van die beugels voor je benen. Ik moest erop gaan liggen en de dokter hielp me vriendelijk met mijn benen in de beugels te leggen. Ik dacht dat dit soort stoelen alleen voor zwangere vrouwen waren en vond het een beetje raar. Aan de beugels zaten leren riempjes waarmee de dokter mijn voeten vast maakte. Hij trok zijn latex handschoentjes aan en begon me inwendig te onderzoeken. Hij had zijn vinger in mijn doosje gestopt en examineerde alle hoekjes. Tja ik weet het niet hoor zei hij zachtjes. Heb je weleens pijn aan je vagina vroeg hij, en ik schudde meteen mijn hoofd. De handschoentjes gingen uit en hij betaste mijn borstjes. Hier kan ik geen onregelmatigheden bespeuren sprak hij, maar bleef langdurig voelen. De dokter ging weer tussen mijn benen staan en hurkte, Ditmaal zat hij echter zonder handschoenen aan mijn doosje en deed mijn lipjes uit elkaar. Hij blies in mijn gaatje en vroeg wat ik voelde. Een koele wind dokter antwoordde ik. Nu voelde dat er iets nats tussen mijn lipjes door ging en keek op . Ik besefte dat het de tong van de dokter was. Wat doet u nu dokter? vroeg ik. Ik onderzoek je vagina op gevoeligheid sprak hij zelfverzekerd. Hij bracht zijn hoofd er weer naartoe en likte gewoon verder. Omdat mijn voeten vast zaten kon ik niks doen en hij gewoon zijn gang gaan. Ben je al eens met iemand naar bed geweest? vroeg hij.

Ik voelde dat ik bloosde maar durfde niet te ontkennen dus gaf het toe. Misschien was het beter geweest nee te zeggen want nu wist de dokter dat het zonder veel moeite kon en liet daarop zijn broek zakken. De dokter stond nu tussen mijn benen en wreef met zijn eikel over mijn doosje heen. Ik kon er niets aan doen dat ik door dit gevoel nat begon te worden. Ik voelde zijn eikel langs mijn kittelaar wrijven en werd alleen maar nog natter.Ik zag de dokter goedkeurend knikken terwijl hij met zijn tong zijn lippen nat maakte. Dat ziet er goed uit, hier kan ik wel wat mee. Hij stopte met wrijven en stopte zijn eikel tussen mijn lipjes. De jongen waar ik het al eens mee gedaan had was lang niet zo groot geschapen als de dokter, maar hij kreeg de grote piemel toch bij me binnen. Mijn hart begon sneller te kloppen en de dokter boog zich naar voren met zijn piemel diep in me, en drukte zijn lippen op mijn mond terwijl hij in mijn harde tepeltjes kneep. Hij duwde zijn tong naar binnen en zocht de mijne. Ik begon te tongen met de dokter en hij begon me meteen zachtjes te neuken. Zijn penis moest minstens een cm of 19 zijn en hij duwde hem telkens helemaal naar binnen. De dokter ging weer rechtop staan en onder het neuken wreef hij met zijn duim over mijn kittelaar

Ik voelde het bloed door mijn aderen kolken en kwam ongekend klaar door de grote harde penis van hem. De dokter daarentegen was nog lang niet zo ver en neukte rustig verder. Bij iedere stoot die hij gaf werd mijn doosje gevoeliger. De dokter keek opzij en boog naar mijn voet. Ik voelde zijn tong tussen mijn tenen doorgaan. Hij begon 1 voor 1 mijn teentjes te likken en sabbelde er af toe gewoon op.

Dit wond de dokter schijnbaar erg op want zijn neukbewegingen werden sneller. De dokter stond nu op het punt klaar te komen maar wilde geen risico lopen. Hij haalde zijn pik uit me en begon zich af te trekken. De sperma spoot met zo veel kracht naar buiten dat het zelfs op mijn kin zat. Ook op mijn buik en mijn borsten. De dokter pakte mijn hand vast en wreef deze door de sperma. Mijn vingers plakte ervan. Proef maar meisje dat is goed voor je, zei hij. Ik stopte een vinger in mijn mond en likte de sperma eraf. Het was niet vies en niet lekker dus ik likte al mijn vingers maar schoon. Daarna maakte hij me los en ik stond op. Ik heb me vergist meisje er is toch niets met je aan de hand je kunt je weer aankleden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2.00 out of 5)
Loading...